close

 

It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

Everywhere you go...

Καθώς γράφω αυτές τις γραμμές, έχω βάλει στο youtube και ακούω αυτό το τραγούδι. Πράγματι, όλα γύρω είναι χριστουγεννιάτικα. Η πόλη είναι στολισμένη, οι βιτρίνες το ίδιο, ας μην μιλήσω για την κίνηση στους δρόμους που είναι ... "πφφφ, ας είχαμε φτερά να πετάξουμε καλύτερα"! Όμως, εντάξει, ακόμη και αυτή είναι... χριστουγεννιάτικη! 

Στο σπίτι μου είναι επίσης όλα γιορτινά εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια, από τα μέσα Νοεμβρίου. Μπορεί εκείνες τις μέρες να είχε έξω περίπου 20 βαθμούς και μερικοί φίλοι μου να έκαναν ακόμη βουτιές στη θάλασσα, αλλά από τότε που ήρθαν στη ζωή μου τα παιδιά μου, ήθελα να στολίζω από νωρίς για να μπαίνουμε όλοι στο κλίμα. Και είμαι τυχερή γιατί έχω το ωραιότερο δέντρο. Το συγκεκριμένο -τεράστιο ομολογώ- ψεύτικο δέντρο,  μου το χάρισε η μητέρα μου πέρυσι και είναι αυτό που στολίζαμε στο πατρικό μας σπίτι εδώ και 25 χρόνια! Όπως καταλαβαίνεις, κάθε φορά που το κοιτάζω να λάμπει στο σαλόνι του δικού μου σπιτιού αυτή τη φορά, νιώθω την ίδια ζεστασιά που ένιωσα όταν ήμουν μικρή. Τότε που το κοιτούσα με τις ώρες περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη να μου φέρει τα δώρα. Είναι πολλές οι αναμνήσεις, πολλές οι όμορφες στιγμές. Όλα μου τα παιδικά χρόνια βρίσκονται στην "αγκαλιά" αυτού του δέντρου.

Ένα Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη λοιπόν, βγάλαμε τις κούτες με τα χριστουγεννιάτικα και το project «Δέντρο» ξεκίνησε. Είχε έρθει στο σπίτι και ο αδερφός μου, ο Νικήτας, για να μας βοηθήσει και να δει τα παιδιά. Ο Σάββας τριγυρνούσε ανάμεσα στα κουτιά με τα στολίδια, η μικρή καθόταν και μας παρακολουθούσε από το ριλάξ (όπου λίγο αργότερα την πήρε ο ύπνος) κι εγώ έβαλα όλη μου την αγάπη και δημιουργικότητα για να φτιάξουμε το πιο ωραίο και πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα δώσει λίγη από τη μαγεία του στις φετινές γιορτές. 

Κι αν με ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μου στολίδι, αυτό είναι σίγουρα το αστεράκι που γράφει τα ονόματα των παιδιών μου. Μου το έφτιαξε μια φίλη που έχω γνωρίσει στο Instagram και την ευχαριστώ πολύ!

Και του χρόνου με αγάπη, υγεία, παιδικά χαμόγελα και… μαγεία!

 

Υ.Γ.: Ο Σάββας πάντως κύριος. Δεν έχει σπάσει ούτε μία μπάλα :-p

 

 

Προϊόντα σε αυτό το άρθρο

Multi Hearts Bracelet

70.00€
SOLD OUT

Σχετικά άρθρα

Για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα