close

Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές νιώθω πολύ δυνατή. 

Ψέμματα.

 

Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές νιώθω πολύ κουρασμένη.

 

Η σημερινή ημέρα ήταν ατελείωτη και απαιτητική. Δύο μωρά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και αν προσθέσετε και το τρίτο μου “μωρό”, το eshop Doukissa Nomikou, μαζί με όλες τις άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχω αρχίσει να αναλαμβάνω τότε ναι, η σημερινή ημέρα ήταν μία τρέλα. 

 

Φαντάζομαι πως πολλές γυναίκες ταυτίζεστε μαζί μου. Μερικές φορές απορώ μαζί μας. Επιλέγουμε να κάνουμε 1539 πράγματα ταυτόχρονα. Αν κάνουμε μόνο ένα, δεν μας είναι αρκετό. Θέλουμε να προσφέρουμε, θέλουμε να φροντίσουμε, θέλουμε να δημιουργήσουμε. Θέλουμε να είναι όλα στην εντέλεια,  το σπίτι μας, ο άντρας μας, τα παιδιά μας, τα σκυλιά μας, οι φίλοι μας, οι γονείς μας, η δουλειά μας. Αυτή η λίστα δεν έχει τέλος. Το multi-tasking δημιουργήθηκε για εμάς. Και με αυτή τη σκέψη, η κούραση δίνει τη θέση της στην περηφάνια. 

 

Μπράβο μας.

 

Ξέρετε κάτι; Είμαστε όλες υπερηρωίδες. Αν το καλοσκεφτείτε, όλες οι γυναίκες που γνωρίζετε έχουν μια τέτοια υπερδύναμη. Μια γυναίκα έχει τον μαγικό τρόπο να καταφέρνει πάντα όσα θέλει. Μια γυναίκα είναι πιο δυνατή από την εύθραυστη πολλές φορές εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Μια γυναίκα μπορεί και υπηρετεί πολλούς ρόλους ταυτόχρονα και, συνήθως, να είναι σε όλους καλή. Ή τουλάχιστον προσπαθεί.

Μπορεί να είναι μητέρα, μπορεί και όχι. Μπορεί να αγαπά τον άντρα της, τα παιδιά της ή τη γάτα της, μπορεί να προτιμάει να είναι αυτόνομη και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Μπορεί να εργάζεται ή να έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της, μπορεί να τα καταφέρνει και τα δύο ταυτόχρονα. Μπορεί να κάνει τόσα μέσα στη μέρα που να μην έχει χρόνο να κοιμηθεί, ούτε καλά καλά να φάει. Όμως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.  

 

 

Ναι, τελικά… Γράφοντας αυτές τις γραμμές νιώθω πολύ περήφανη. ;-)

Προϊόντα σε αυτό το άρθρο

Σχετικά άρθρα

Για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα