close

Η σημερινή ημέρα είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μου. Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια, γεννήθηκα ξανά, συστήθηκα ξανά. Άλλαξα. Επαναπροσδιόρισα τις ανάγκες μου, τις προτεραιότητες μου. Τα θέλω μου, τον εαυτό μου. Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια παντρεύτηκα τον άντρα που ερωτεύτηκα, που αγάπησα, που εμπιστεύτηκα. Χωρίς δεύτερη σκέψη άφησα τα πάντα για λίγο στην άκρη για να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και στα δύο αγγελούδια μου, τα παιδιά μου. Αυτή η αγάπη  ήταν και η αφορμή για τη δημιουργία των κοσμημάτων. Η καρδιά που πρωταγωνιστεί στη συλλογή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εμένα, ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου, συναρπαστικό και ελπιδοφόρο, και γι’ αυτό θέλησα να το μοιραστώ μαζί σου. Αυτή η καρδιά έχει κλεισμένη στην αγκαλιά της το σήμα της ειρήνης και κοίτα να δεις που τελικά αυτό το σύμβολο είναι τόσο επίκαιρο αυτή την περίοδο. Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας, σε όλο τον πλανήτη, είναι Αγάπη και Ειρήνη.

Ξέρω πως έχω απομακρυνθεί, ξέρω πως με έχεις χάσει. Ξέρω πως στην αρχή της χρονιάς, όταν ξεκίνησα να γράφω εδώ θέλοντας να αποκτήσω ξανά τη διαδικτυακή σχέση που είχαμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια, σου υποσχέθηκα πως θα είμαι συνεπής. Και δεν ήμουν. Εξαφανίστηκα γιατί πάγωσα. Όπως όλοι μας. Ζήσαμε και ζούμε στιγμές βγαλμένες από ταινίες. Γυρίζω το κεφάλι μου και ψάχνω να βρω κάπου κοντά μου τον Will Smith από την ταινία “I Am Legend”.

Ακόμη έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι, ακόμη δεν κοιμάμαι ήρεμη τα βράδια, ακόμη νιώθω στρες για τους δικούς μου αγαπημένους ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Ακόμη ανησυχώ για την επόμενη ημέρα, ακόμη αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Και όσο τα σκέφτομαι όλα αυτά πάλι αναστενάζω δυνατά και πάλι αγχώνομαι και φοβάμαι.

Το μόνο που μπορεί να με βγάλει από αυτόν τον φαύλο κύκλο είναι η πίστη πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ναι, δεν έχω χάσει την πίστη μου, γιατί δεν έχω χάσει την αγάπη μου. Την αγάπη για τη ζωή. Για τα παιδιά μου, τον άντρα μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τα ηλιοβασιλέματα, τα καλοκαίρια, τα γέλια, τις αγκαλιές, τις ανέμελες στιγμές. Που θα έρθουν. Που θα πάει, θα έρθουν ξανά. 

Μα πάνω από όλα δεν έχω χάσει την αγάπη μου για εσένα, εσένα, εσένα κι εσένα. Είστε πολλοί πλέον και είναι πολλά όσα μας ενώνουν. Είστε δίπλα μου τόσα χρόνια, είστε οι φρουροί μου, η ασπίδα μου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε εκείνη τη στιγμή αλλά κάθε όμορφο μήνυμά σας είναι ένα χάδι για εμένα. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από όμορφα λόγια, από μία γλυκιά καλημέρα. Όλοι μας πέφτουμε και όλοι μας χρειαζόμαστε κάποια στιγμή κάποιον να μας σηκώσει. Αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε όλοι, ας γίνουμε ο ένας η ασπίδα του άλλου. Ας γίνουμε ο ένας το χαμόγελο του άλλου. Ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας. Αυτό είναι το όπλο μας, αυτή είναι η δύναμη μας.

Σήμερα, 10 Ιουνίου, γιορτάζω την αγάπη και θέλω να γιορτάσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί, να χαμογελάσουμε μαζί! Το δώρο μου λοιπόν για όλους εσάς είναι το εξής: Επετειακή έκπτωση 30% σε ΟΛΑ τα κοσμήματα της συλλογής! ;-)

 

Σας αγαπώ και υπόσχομαι πως θα τα λέμε πολύ πιο συχνά!

 

Stay tuned!

 

χχχ

Δ.

 

Προϊόντα σε αυτό το άρθρο

Little Love Bracelet

90.00€
SOLD OUT

Σχετικά άρθρα

Για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα