close

Η ώρα είναι 22:27. Τα παιδιά κοιμούνται και ο Δημήτρης βλέπει δίπλα μου μια καινούργια σειρά στο Netflix. Εγώ δεν την παρακολουθώ, αν και φαίνεται ωραία. Δεν θέλω να κολλήσω. Δεν έχω χρόνο για να κολλήσω. 

Να 'μαι λοιπόν. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, επέστρεψα διαδικτυακά μέσα από το The Love Blog. Από την τελευταία φορά που τα είπαμε άλλαξαν πολλά. Άλλαξε η ζωή μου, άλλαξα κι εγώ. Βλέπεις, τα παιδιά μου, ο 20 μηνών γιος μου και η μόλις 2 μηνών κόρη μου, με άλλαξαν. Με έκαναν πιο ήρεμη, πιο ολοκληρωμένη, πιο συνειδητοποιημένη, πιο ανθρώπινη. Με έμαθαν να αγαπώ ακόμη πιο δυνατά και να το δείχνω, να το μοιράζομαι. Και αυτό αποφάσισα να κάνω δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο και ολόδικό μου project, το e-shop Doukissa Nomikou, στο οποίο μπορείς να βρεις την πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων.

Ξέρω τι μπορεί να σκεφτείς... Κοσμήματα; Από πού και ως πού;

Ας τα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν στις 10/06/17. Την ημέρα του γάμου μου. Μία καρδιά πρωταγωνιστούσε παντού, μία καρδιά που μέσα της είχε «κλειδώσει» τα αρχικά του ονόματος του άντρα μου αλλά και του δικού μου. Δύο Δ (Δημήτρης - Δούκισσα) και δύο D (Dimitris - Doukissa). Η καλή μας φίλη Αμαλία Αναστασοπούλου την σχεδίασε ως logo για τον γάμο μας. Μέσα της είναι χαραγμένη η αγάπη μας, οι δύο καρδιές μας που έγιναν μία. Και, αν την προσέξεις καλά, θα παρατηρήσεις στο εσωτερικό της το σήμα της Ειρήνης. Love and Peace, τι έξυπνο και δυνατό σχέδιο.

Η μητέρα μου λοιπόν έφτιαξε ένα κολιέ με αυτήν την καρδιά και μου το χάρισε την ημέρα του γάμου μου. Είναι ένα δώρο που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και που σπανίως αποχωρίζομαι. Είναι επίσης ένα κόσμημα που ξεχώρισες κι εσύ. Τα σχόλια στις φωτογραφίες που το φορούσα ήταν πολλά. Σε πολλούς άρεσε. Πολλοί το έψαχναν και ήθελαν να το φορέσουν. Το ίδιο κι εσύ. Παράλληλα, όλον αυτόν τον καιρό ένιωθα την αγάπη και τη ζεστή σου αγκαλιά. Παρόλο που είχα επιλέξει να απέχω για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά για να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου, εσύ δεν με άφησες στιγμή. Δεν έσβησε η φλόγα μας. Σκέφτηκα λοιπόν πως ήρθε η ώρα να ανταποδώσω την αγάπη αυτή. Έτσι, μου δημιουργήθηκε η ιδέα της πρώτης μου συλλογής κοσμημάτων, με το όνομα The Love Collection, αφού είναι εμπνευσμένη από την αγάπη και είναι αφιερωμένη στην αγάπη, τη δική μας αγάπη. Και φυσικά αποφάσισα το σήμα κατατεθέν του όλου εγχειρήματος να είναι αυτή η καρδιά, η οποία πρωταγωνιστεί σε όλα τα κοσμήματα της πρώτης συλλογής.  

Όταν μάλιστα με ρώτησε μια φίλη μου «Μα καλά, θέλεις να φορούν όλοι το logo του γάμου σου;», η απάντηση ήταν ένα τεράστιο «ΝΑΙ». Είναι μεγάλη χαρά να μοιράζεις την αγάπη. Και όλοι μαζί μπορούμε να τη μοιράσουμε παντού. 

Και αυτό στο λέω γιατί μέσα από αυτή τη συλλογή ήθελα να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να δείξουμε την αγάπη μας στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Έτσι, σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο ένα κόσμημα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Για το τέλος άφησα την πιο σημαντική ίσως πληροφορία σχετικά με τα κοσμήματα. Επειδή ό,τι κάνω θέλω να γίνεται σωστά, με χαρά σου λέω πως η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιλεάνα Μακρή είναι συνοδοιπόρος σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Εγώ έβαλα την αγάπη και το όραμα και η Ιλεάνα έβαλε την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και τη δυναμική ομάδα της για να δημιουργηθεί η The Love Collection. Αυτό που ήθελα να πετύχουμε ήταν να δημιουργήσουμε πανέμορφα κοσμήματα άριστης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή. Και πιστεύω πως το καταφέραμε.

Ανυπομονώ να τα ανακαλύψεις και να τα αγαπήσεις όσο εγώ! Θα χαρώ να σε βλέπω να φοράς την αγάπη μου για εσένα. #DoukissaNomikouCollection

Stay tuned, από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά!

Με αγάπη,

Δούκισσα

Προϊόντα σε αυτό το άρθρο

Boho Love Hoops

35.00€
SOLD OUT

Σχετικά άρθρα

Για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα