ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW

ΔΩΡΕΑΝ Η 1Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Το καλαθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Στην Ελλάδα

Η αποστολή των κοσμημάτων γίνεται μέσω ACS Courier και ΒΟΧ ΝΟW .

ACS Courier

Οι παραγγελίες εντός Αττικής πραγματοποιούνται εντός 1 εργάσιμης ημέρας, στους χερσαίους προορισμούς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, στα νησιά εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και στις δυσπρόσιτες περιοχές εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 40 ευρώ είναι εντελώς δωρεάν! Διαφορετικά είναι 2,50 ευρώ ενώ υπάρχει έξτρα χρέωση 3,00 ευρώ για την αντικαταβολή.

Αποστολή σε θυρίδα Box Now

Επιλέξτε Box Now κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καθώς και την Box Now θυρίδα από τον χάρτη με τα σημεία εξυπηρέτησης. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το αυτόματο μηχάνημα παραλαβής (locker), χρησιμοποιείτε τον 6ψήφιο κωδικό PIN που θα λάβετε με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Η παραλαβή από τα αυτόματα μηχανήματα πραγματοποιείται 24/7 και το δέμα σας θα παραμείνει στη θυρίδα για 48 ώρες από την τοποθέτησή του. Τα έξοδα αποστολής μέσω BOX NOW είναι εντελώς δωρεάν!

Στην Κύπρο

Η αποστολή των κοσμημάτων από Ελλάδα σε Κύπρο γίνεται μέσω της ACS Cyprus Economy.

Για την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς (ACS Cyprus Economy) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μία φορά την εβδομάδα.

Tα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 120,00 ευρώ είναι εντελώς δωρεάν! Διαφορετικά, τα έξοδα αποστολής είναι 8,00 ευρώ.

Στο εξωτερικό

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσω της εταιρίας Acs Economy και θα σας αποσταλεί αριθμός αποστολής.

ΖΩΝΗ 1

ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ

Κόστος Αποστολής: 12,00€

Χρόνος Παράδοσης: 4‐9 εργάσιμες ημέρες

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

ΖΩΝΗ 2

ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΟΝΑΚΟ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 Κόστος Αποστολής: 15,50€

 Χρόνος Παράδοσης: 5‐10 εργάσιμες ημέρες.

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 ΖΩΝΗ 3

 ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΜΑΛΤΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Κόστος Αποστολής: 20,00€ 

Χρόνος Παράδοσης: 5‐15 εργάσιμες ημέρες.

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 

* Όσες παραγγελίες καταχωρούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή θα εκτελούνται την Δευτέρα. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή περιόδους εκπτώσεων μπορεί το διάστημα παράδοσης να καθυστερήσει.

 

**Oι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός Ε.Ε είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία επωμίζεται ο πελάτης. Η εταιρεία DOUKISSA NOMIKOU δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιο θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελειωνακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να επικοινωνήσετε με το τελωνείο της χώρας σας.