ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ BOX NOW

ΔΩΡΕΑΝ Η 1Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

Το καλαθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Εάν θέλετε μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε.

Παρακαλώ όμως σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

  • Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-6232853 ή στείλτε μας email στο info@doukissanomikou.com.
  • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.
  • Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
  • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η σακούλα και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, αυτό θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

Οι αποστολές που αφορούν αλλαγή προϊόντος γίνονται με έξοδα της εταιρείας μας, εφ' όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ACS Courier με την οποία συνεργαζόμαστε και εφ’ όσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι αποστολές που αφορούν επιστροφή χρημάτων μπορούν να γίνουν με οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα έκτος Ελλάδας τότε τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς για να επιτρέψετε την εύκολη αναγνώριση και την έγκαιρη επεξεργασία. Οι μη αναγνωρισμένες επιστροφές θα επιστραφούν στον αποστολέα.

Να σημειωθεί πως δεν δεχόμαστε αλλαγές και επιστροφές στα αρώματα και στις κρέμες σώματος.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας με άλλο προϊόν, είτε να πιστώσετε στο λογαριασμό σας το υπόλοιπο για επόμενη αγορά, είτε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Για να γίνει δεκτό το αίτημα για επιστροφή χρημάτων θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την απόδειξη αγοράς, όπως επίσης θα πρέπει στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε να υπάρχει ως όνομα δικαιούχου το ίδιο όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία.

*Στην περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BOX NOW μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας, μεταβαίνοντας στο πλησιέστερο σημείο Locker και χρησιμοποιώντας τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας για να ανοίξετε τη θυρίδα, κατόπιν το δέμα σας θα προωθηθεί σε εμάς.

Σημείωση: Στα προϊόντα που αγοράστηκαν κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε ωστόσο να τα αλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν που είναι άμεσα διαθέσιμο, είτε να πιστώσετε στο λογαριασμό σας το υπόλοιπο για επόμενη αγορά.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να καλέσετε στο 210-6232853 ή να στείλετε email στο info@doukissanomikou.com