close

 

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πότε ήταν καλοκαίρι, πότε ήρθαν τα Χριστούγεννα, πότε έφυγαν κι αυτά, πότε θα ξαναέρθει το καλοκαίρι και πότε ξαφνικά... βρέθηκα με δύο παιδιά! Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ πάντα τέτοιες μέρες προσπαθώ να γυρίσω λίγο πίσω, να κάνω μια γρήγορη ανασκόπηση και να συνειδητοποιήσω όσα έζησα τη χρονιά που έφυγε. Και φέτος, πίστεψέ με, έζησα πολλά! 

 

Έγινα μαμά για δεύτερη φορά, είδα τον μικρό μου να γίνεται «ο μεγάλος», έφτιαξα το δικό μου e-shop και δημιούργησα την πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων, συνεργάστηκα με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω, βρέθηκα δίπλα στο «Μαζί για το Παιδί». Για την ακρίβεια, όλοι μαζί βρεθήκαμε δίπλα σε περίπου 30.000 παιδιά που στηρίζει ετησίως η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Και αυτό το λέω αφού ΟΛΑ τα "Spread The Love" βραχιόλια που δημιούργησα αποκλειστικά για τη στήριξη του έργου της Ένωσης, εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 4 ημέρες! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Και θέλω να σας πω ένα από καρδιάς, δημόσιο, μεγάλο και αληθινό “Ευχαριστώ”! Είμαι τρομερά χαρούμενη και περήφανη που όλα τα κέρδη από τα συγκεκριμένα βραχιόλια θα πάνε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

 

Ναι, αν με ρωτάς, θα έλεγα πως το 2019 είχε θετικό πρόσημο. Είχε όμορφες στιγμές, είχε και δυσκολίες, είχε όμως αγάπη, πολλή αγάπη.

 

Σήμερα λοιπόν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σου τις σκέψεις που «επιτρέπω» στον εαυτό μου να κάνει αυτές τις ημέρες. Και αυτές είναι οι εξής:

 

-Τι καινούργιο θα μπορούσα να μάθω τη νέα χρονιά. (Όχι πως έχω ελεύθερο χρόνο για νέα χόμπι και συνήθειες, αλλά κάθε Ιανουάριο ονειρεύομαι νέα ξεκινήματα).

-Πότε να ξεκινήσω γυμναστική και διατροφή. (Πφφ, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, βαριέμαι φριχτά να ξαναμπώ στη ρουτίνα αυτή, ξέρω όμως πως μου είναι απαραίτητη).

-Τι δεν έκανα καλά την προηγούμενη χρονιά και τι θα ήθελα να αλλάξω την επόμενη. 

-Πώς θα μπορούσα να συνεισφέρω περισσότερο στο «Μαζί για το Παιδί». 

-Πώς θα δείξω σε όσους αγαπώ πόσο σημαντικοί είναι για εμένα. 

-Ποια ξένη γλώσσα να ξεκινήσω. (Εάν ήξερα όλες αυτές τις γλώσσες που λέω κάθε χρόνο πως θα μάθω, τώρα θα ήμουν με τουλάχιστον 15 πτυχία!)

-Πότε θα έρθει επιτέλους το καλοκαίρι. (Αυτή είναι η μόνιμη σκέψη μου από 1 Οκτωβρίου μέχρι 1 Ιουνίου).

-Πόσα μελομακάρονα έχω φάει. (Άστο. Η απάντηση είναι ΠΟΛΛΑ).

-Τα παιδικά μου Χριστούγεννα. Ναι, κάθε τέτοια εποχή γίνομαι τρομερά νοσταλγική. Ειδικά τώρα που είμαι μαμά, σκέφτομαι συνεχώς πώς θα δημιουργήσω για τα παιδιά μου αναμνήσεις τόσο όμορφες όσο αυτές που έχω εγώ από τα παιδικά μου χρόνια.

-Ότι φέτος θα προσπαθήσω να …ζήσω περισσότερο και να ...ποστάρω λιγότερο!

 

Χαρούμενη και αισιόδοξη χρονιά σου εύχομαι! Χρόνια πολλά!

Με αγάπη,

 

 

Δούκισσα 

 

 

Σχετικά άρθρα

Για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα